La Liga

Modrić kao kapetan predvodio Real do pobjede u madridskom derbiju

U velikom madridskom derbiju Real je kao gost pobijedio Atletico s 2-1 upisavši i šestu pobjedu na startu sezone.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2022. u 23:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualnog europskog i španjolskog prvaka je do pobjede kao kapetan predvodio hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Eduardo Camavinga.

Za Real su zabili Rodrygo (18) i Federico Valverde (36), dok je pogodak za Atletico postigao Mario Hermoso (83). Isti je igrač u sudačkoj nadoknadi i "pocrvenio". GOLOVI

Real ne posustaje, i u šestom ligaškom susretu ove sezone "Los Blancosi" su slavili, a tome dodajmo i slavlje u europskom Superkupu, te dvije pobjede u Ligi prvaka, piše Hina.

U ranije odigranom susretu Villarreal i Sevilla su odigrali 1-1 čime su gosti iz Andaluzije i dalje ostali samo na jednoj ligaškoj pobjedi u sezoni.

Već u osmoj minuti Sevilla je povela golom Olivera Torresa, a domaćin je naknadnu inicijativu materijalizirao kada je Alex Baena pogodio u 51. minuti za 1-1.

Do kraja utakmice su obje momčadi imale dovoljan broj odličnih prilika i mogle su osvojiti i preostala dva boda, no završilo je s po jednim golom u svakoj mreži. 

Novu, petu pobjedu u sezoni, ostvarili su nogometaši Betisa koji su na domaćem terenu u Sevilli svladali Gironu 2-1.

Opet je junak Betisa bio Borja Iglesias, sa šest golova drugi strijelac lige.

Postigao je oba pogotka i to nakon što je Girona vodila od sedme minute golom Martineza. Prvo je u 15. minuti Borja Iglesias izjednačio iz jedanaesterca, a za tri boda je pogodio u 71. minuti. GOLOVI

Ovom pobjedom Betis je skočio na treće mjesto ljestvice.

Istim rezultatom je Real Sociedad kao domaćin svladao Espanyol. Strijelci su za klub iz San Sebastiana bili Norvežanin Sorloth u 17. i Brais Mendez u 29. minuti, a za goste iz Barcelone jedini je pogodak dao Exposito u 19. minuti, javlja Hina.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close