Lukina mala tajna

Modrić: 'Kakvu glazbu slušam? Bolje da ne znate!'

"Kad idemo na gostovanja, volim sa sobom imati svoj iPad, gledati serije i slušati glazbu na svom telefonu. Kakvu glazbu? Bolje da to ne znate"...
Sport / Nogomet | 23. 10. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / Luka Modrić

Ove nedjelje na rasporedu je derbi između Barcelone i Real Madrida na Camp Nou. Uoči teškog gostovanja u Barceloni, Kraljevski klub je objavio na svojim društvenim mrežama zanimljiv videozapis.

Luka Modrić bio je jedan od protagonista tog video sadržaja koji je snimljen u svlačionici Reala, a u njemu je kapetan Vatrenih opisao svoju rutinu prije treninga i utakmica.

"Prvo što napravim pri izlasku na teren na zagrijavanje je korak lijevom nogom, a prije zagrijavanja uvijek skinem prsten i lančić. Prije nego što ih stavim, uvijek prvo poljubim štitnike za potkoljenice na kojima su fotografije moje obitelji. I to je to", rekao je Modrić, a zatim dodao:

"Kad idemo na gostovanja, volim sa sobom imati svoj iPad, gledati serije i slušati glazbu na svom telefonu. Kakvu glazbu? Bolje da to ne znate".

Prvi ovosezonski El Clasico igra se u znatno ranijem terminu od uobičajenog (16:15), što je svakako uvjetovano marketinškim pravima, jer se radi o jednom od najgledanijih sportskih događaja u svijetu. OVDJE podsjećanje na jedan legendarni Modrićev pogodak protiv Barcelone (24. listopada 2020.).

Kopirati
Drag cursor here to close