Što reći...

"Modrić je vječan, nogometaš za povijest"

"Modrić je vječan. Bio je ključ Realove reakcije u drugom poluvremenu. Nogometaš za povijest", piše Marca u tekstu u kojem su ocijenili igrače nakon pobjede Reala nad PSG-om u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo tko bi se nakon prvih 45 minuta utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a usudio reći da će Kraljevski klub izbaciti Parižane.

Imao je PSG vodstvo 1:0 golom Mbappe te su kontrolirali igru. A onda je na scenu stupio Karim Benzema koji je s 34 godine i 80 dana postao najstariji igrač koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka.

Bitna figura u preokretu Kraljeva bio je i Luka Modrić koji je asistirao za drugi gol.

Poznati novinar Fabrizio Romano piše na Twitteru: "U najtežem trenutku za Real Madrid, pojavio se ovaj talentirani dječak... 36 godina, a čini se kao 26. Mentalitet. Kvaliteta. Čista klasa".

"Modrić je vječan", naslov je teksta na Marci u kojem su ocijenili igrače.

"Jedva je uživao u lopti u prvom poluvremenu, budući da je ona gotovo uvijek bila u nogama francuskih nogometaša. No, s 36 godina bio je jedan od vođa preokreta bijelih, nudio se, dijelio lopte. Bio je ključ Realove reakcije u drugom poluvremenu. Nogometaš za povijest", pišu Španjolci.

Kopirati
Drag cursor here to close