Kao da lebdite na oblaku...

Čudesni madraci: Modrić igra kraljevski, ali i spava kao pravi kralj

Nogometaši Real Madrida spavaju kao kraljevi, naime leže na madracima koji koštaju 55 tisuća eura, tako valjda i priliči Kraljevskom klubu.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2024. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izraz spava kao kralj dobio je novu dimenziju kad su igrači Real Madrida u pitanju.

Nogometaši Real Madrida spavaju kao kraljevi, naime leže na madracima koji koštaju 55 tisuća eura, tako valjda i priliči Kraljevskom klubu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić također posjeduje jedan, a ugodan i kvalitetan san omogućuje mu da igra na ovakvoj razini u poznijoj nogometnoj dobi.

Čudesne madrace proizvodi engleska tvrtka koja je prva uvela poseban sustav opruga na kojem spavaju njihovi korisnici. 

"Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti", objasnili su španjolski liječnici, prenosi Gol.hr.

Model Diamond Majesty košta 55 tisuća eura i ima vunenu podstavu, svilu, bambus i tri reda posebnih opruga. Može se proći i nešto jeftinije, ali i dalje po cijeni slabijeg rabljenog automobila, naime najjeftiniji model košta oko šest tisuća eura.

Kad legnete na njega, čini vam se kao da lebdite na oblaku.

"Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje točke pritiska i osigurava lakši oporavak poslije fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i krvožilnog sustava", pohvalili su se proizvođači. 

Kopirati
Drag cursor here to close