Hrvatski reprezentativac

Modrić bi mogao postati kapetan Real Madrida

Naime, Nacho je ove sezone bio ‘broj 1‘, zamjenik kapetana je Luka, treći po hijerarhiji Dani Carvajal, a četvrti Toni Kroos.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2024. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nacho Fernández nakon 30. lipnja više neće biti igrač Real Madrida, objavila je Marca.

Njegova želja da se upusti u novu avanturu prevladava nad onom da završi svoju karijeru u Real Madridu.

Odredište će, kako otkriva španjolski portal, biti američki MLS. Kapetan Kraljevskoga kluba ima već brojne ponude koje pristižu sa svih strana svijeta, no 34-godišnji španjolski nogometaš istaknuo je da želi isključivo u SAD.

Kako je već nekoliko puta napomenuo, s Realom je osvojio sve. A nakon što je iz kluba otišao Karim Benzema, postao je i kapetan ‘Blancosa‘ što mu je, kao rođenom Madriđaninu, bilo ostvarenje snova, prenose sportski portali.

Ono što je javnosti posebno zanimljivo – ostane li Luka Modrić član Reala i u sljedećoj sezoni, trebao bi postati prvi kapetan.

Naime, Nacho je ove sezone bio ‘broj 1‘, zamjenik kapetana je Luka, treći po hijerarhiji Dani Carvajal, a četvrti Toni Kroos.

Nachov odlazak nije pitanje novca. Da jest, već bi potpisao za neki od brojnih klubova u saudijskoj ligi koji su mu nudili basnoslovne svote.

Postojala je i šansa da zaigra za neki klub u Europi (primjerice milanski Inter), međutim prevagnula je njegova odluka da se pred kraj karijere okuša u MLS-u.

 

Kopirati
Drag cursor here to close