Tko ima...

Mladi brazilski poduzetnik zbog bolesti sve ostavlja Neymaru

"Imam skoro 31 godinu. Nisam baš dobrog zdravlja i shvatio sam da nemam kome ostaviti sve što posjedujem i želim da to na kraju pripadne Neymaru", pojasnio je brazilski biznismen.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2023. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski nogometaš Neymar Jr. je često u medijima, što zbog dobrih igara, što zbog onoga što se s njim i oko njega događa van terena. Ovoga puta se u medijima našao zbog bizarnog poteza jednog brazilskog biznismena.

Portal Metropoles piše kako je 30-godišnji biznismen koji nema djece i samac je, a ima određene zdravstvene probleme, svu svoju imovinu odlučio oporučno ostaviti upravo Neymaru. Kako kaže, na taj se potez odlučio jer mu se Neymar sviđa i s njim se može poistovjetiti.

"Sviđa mi se Neymar i jako se poistovjećujem s njim. I ja patim zbog klevete, a odnos koji ima sa svojim ocem me jako podsjeća na moj s mojim pokojnim ocem. No, prije svega, znam da on nije kopač zlata, a to je danas jako rijetko. Imam skoro 31 godinu. Nisam baš dobrog zdravlja i shvatio sam da nemam kome ostaviti sve što posjedujem i želim da to na kraju pripadne Neymaru. Ne bih volio da to ode nekome koga ne poznajem ili u ruke vlade. Pokušao sam to ustupiti Neymaru. Imam i neke predmete i obiteljske stvari" izjavio je mladi biznismen.

Kopirati
Drag cursor here to close