Zenica

Mlada reprezentacija BiH nastavlja s pripremama za susret s Walesom

U reprezentaciji vlada pozitivna atmosfera i svi igrači koji su stigli na pripreme su zdravi i raspoloženi za rad.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2017. u 13:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NSBiH / U kampu NS BiH u Zenici jutros je bilo radno na terenu

Mlada nogometna reprezentacija (U-21) BiH nakon jučerašnje prozivke nastavlja  pripreme za predstojeću utakmicu sa Walesom.

U kampu NSBiH u Zenici jutros je bilo radno na terenu a i u prostorijama kampa se održavaju mnogobrojni sastanci i analize igre protivnika.

Po riječima pomoćnog trenera Sanjina Alagića vlada pozitivna atmosfera i svi igrači koji su stigli na pripreme su zdravi i raspoloženi za rad.

''Sve teče po planu, jutros smo počeli sa jednim dijelom taktičkih priprema, jer smo prije toga igračima prezentirali kako bismo trebali igrati u Walesom. Danas imamo još jedan trening na kojem ćemo nastaviti raditi na taktičkom planu a sutra ujutro putujemo'', rekao je Alagić.

Dodao je da su u stručnom stožeru svjesni da ih čeka jedan izuzetno težak protivnik, priopćeno je na službenoj internet stranici Nogometnog saveza BiH.

''Ova je utakmica jako bitna jer može odrediti daljnji tijek kvalifikacija. Optimizma nam ne fali, posebno nakon pobjede protiv Portugala, tako da očekujemo pozitivan rezultat, koji bi nam omogućio borbu za vrh tablice'', zaključio je Alagić.

Kopirati
Drag cursor here to close