Odbili Mirtu Šurjak!

Kad ona zove u studio i teški bi ranjenik došao, ali ne i igrači Dinama!

Igrači Dinama su odbili doći u studio kod Mirte Šurjak i prokomentirati derbi na Poljudu, iako su navijači Bilih navikli da protivnički igrači nakon dvoboja daju svoj komentar u Hajdukovoj emisiji koja je jako gledana.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2020. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Mirta Šurjak jedna je od najpopularnijih i najkompetentnijih voditeljica u Hrvatskoj

U sklopu četvrtog kola HNL-a Hajduk je na Poljudu s 1:2 izgubio protiv Dinama, a Modri su nakon utakmice nasekirali i polularnu voditeljicu Mirtu Šurjak.

Igrači Dinama su, naime, odbili doći u studio kod Mirte i prokomentirati derbi na Poljudu, iako su navijači Bilih navikli da protivnički igrači nakon dvoboja daju svoj komentar u Hajdukovoj emisiji koja je jako gledana.

Video: Hajduk Digital Live nakon utakmice Hajduk - Dinamo

Mirtu Šurjak potez igrača Dinama je iznenadio, no nije poznat razlog njihovog odbijanja.

"Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat", rekla je Mirta.

Oba kluba imaju svoju stranu priče

Iz Dinama su nakon utakmice pokušali pojasniti odbijanje njihovih igrača time da su ih Splićani vukli za rukave da dođu u studio, a za njih je to ponašanje kao na placu pa su odbili doći u emisiju.

Međutim, i Hajduk ima svoju stranu priče.

"Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: 'ne bi ni vi došli u našu emisiju'. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo", prenosi Dalmatinski portal izjavu Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close