Manje turbulencije

Mirovni sporazum između Rome i Džeke: Dijamant ostaje u redovima Vučice

Generalni menadžer Rome Tiago Pinto u srijedu je kazao kako se Džeko vraća u konkurenciju za nastup u derbiju 21. kola Serie A protiv Juventusa.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2021. u 22:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS Roma | Twitter / Edin Džeko vratio se treninzima Rome

Bosanskohercegovački reprezentativni napadač Edin Džeko (34) više nije kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Rome, ali vraća se u konkurenciju za nastup u prvoj momčadi nakon što je "izgladio nesuglasice" s trenerom Paulom Fonsecom.

Džeko nije igrao za Romu od 19. siječnja i ispadanja u osmini finala Talijanskog kupa od Spezije, a zbog sukoba s trenerom Fonsecom trenirao je odvojeno od momčadi i nagađalo se kako ga Roma želi prodati u zimskom prijelaznom roku.

Kako se to nije dogodilo, generalni menadžer Rome Tiago Pinto u srijedu je kazao kako se Džeko vraća u konkurenciju za nastup u derbiju 21. kola Serie A protiv Juventusa, piše Hina.

"Kada je u pitanju kapetanska traka, tada se klub mora oslanjati na disciplinu. U ovom trenutku Džeko nije kapetan Rome. Svatko tko živi u svijetu nogometa zna da je klub kao obitelj, a u svakoj obitelji ima problema koje treba raščistiti. Zajedničko dobro Rome je važnije od osobnih interesa", izjavio je Pinto koji je u Romu stigao u studenom prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close