Vučica bez Džeke

Gužva u Serie A: Roma preskočila Juventus, blizu je i Napoli

Nogometaši Rome uspeli su se na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 3:1 (3:0) domaćom pobjedom protiv Verone u posljednjem susretu 20. kola Serie A.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2021. u 23:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fantastičnih 10 minuta Vučice dovoljno za tri boda na Olimpicu protiv Jurićeve Verone. Naime, Roma je stekla nedostižnu prednost od 3:0 u razdoblju od 20. do 29. minute.

Prvi pogodak poprilično slučajno postigao je Mancini koga je lopta pogodila pred gostujućim golom te skrenula u mrežu. Dvije minute potom Mhitarjan je povisio na 2:0 preciznim udarcem sa vrha kaznenog prostora, da bi Mayoral u 29. minuti nakon brze akcije pogodio za 3:0.

U nastavku je Verona u 62. minuti golom Colleya smanjila na 3:1 te do kraja utakmice imala nekoliko prilika za dodatno smanjenje zaostatka, no nije uspjela ugroziti pobjedu Rome.

Nikola Kalinić odigrao je prvo poluvrijeme za Veronu, a njegov bivši suigrač Edin Džeko i dalje je u nemilosti Paula Fonsece, trenera Rome.

Tako je Roma i u drugoj utakmici bez Edina Džeke došla do pobjede, a vidjet će se hoće li Dijamant i nakon 1. veljače biti igrač rimskog kluba.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close