Španjolci nastavili prvenstvo

Minimalci Celte i Cadiza

Jedini pogodak na utakmici Elchea i Celte postigao je Iago Aspas već u petoj minuti. Domaća momčad je kraj utakmice dočekala s desetoricom igrača na terenu, jer je u prvoj minuti sučevog dodatka Bigas zbog prekršaja dobio crveni karton.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2023. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


U prve dvije utakmice 16. kola španjolske LaLige gostujući sastavi su ostvarili dvije minimalne pobjede, tako što je prvo Celta Vigo slavila sa 1-0 u Elcheu, a potom je Cadiz istim rezultatom došao do tri boda u Valenciji. Pobjednik dvoboja na Mestalli odlučen je već u 9. minuti, kad je Ruben Alcaraz pogodio mrežu s ruba kaznenog prostora.

Jedini pogodak na utakmici Elchea i Celte postigao je Iago Aspas već u petoj minuti. Domaća momčad je kraj utakmice dočekala s desetoricom igrača na terenu, jer je u prvoj minuti sučevog dodatka Bigas zbog prekršaja dobio crveni karton.Valencia je sa 19 bodova ostala na desetoj poziciji.

Celta je četvrtom pobjedom u sezoni došla do 16 bodova i trenutačno se nalazi na 16. mjestu, četiri boda iznad zone ispadanja. Cadiz je s bodom manje na 17. poziciji. Elche je i dalje jedina momčad LaLige bez pobjede i sa samo četiri boda se nalazi na začelju sa sve manje izgleda za opstanak u elitnom društvu španjolskog klupskog nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close