Kartoni

Milošević: Postoje problemi u vezi utakmice protiv Slovačke, ali to nije alibi

Osvrnuo se i na meč s Luksemburgom, ističući da porazi nisu nikome prijatni, ali da nitko nije rekao da će put biti lagan.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2023. u 14:18 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević kazao je danas da postoji određen broj problema u vezi sutrašnje utakmice protiv Slovačke, te da su to činjenice, a ne alibi.

''Imam četiri do pet igrača s kartonima i mogućnost da propuste prvi meč baraža. Apelirat ću na voljnom momentu i da momci pokažu karakter, da odradimo što bolje možemo utakmicu'', kazao je na pres-konferenciji "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmice sa Slovačkom.

Osvrnuo se i na meč s Luksemburgom, ističući da porazi nisu nikome prijatni, ali da nitko nije rekao da će put biti lagan.

''Kada sam došao, mišljenje svih je bilo da je situacija teška s obzirom na sve viđeno u kvalifikacijama, a tim je tada bio kompletan. Mi smo na prekjučerašnjoj utakmici igrali bez pet-šest momaka, od kojih je većina iz startne postave. Nisam to navodio, niti ovo sada pričam kao neko opravdanje. To smo probali da iskoristimo da dođemo do nekih novih igrača. Jasno je da su ljudi ljuti. Trebamo da izvučemo najbolje iz ovog i spremimo se za baraž'', istaknuo je.

Reprezentativac Amar Dedić prokomentirao je rezultate reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2024.

''Možemo reći da je teška situacija trenutno. Svjesni smo toga i osjetimo svi to. Moramo se spremiti za baraž koji nas očekuje u ožujku. U teškoj situaciji smo trenutno, moramo dati sve od sebe da to popravimo. Jedina poruka koju mogu poslati je da treba vjerovati u nas. Moramo svi zajedno da uspijemo u ožujku'',naglasio je.

Večerašnji trening "A" reprezentativci će odraditi u 19.15 sati na stadionu "Grbavica" u Sarajevu, umjesto u Butmiru kako je prvobitno bilo planirano.

Kopirati
Drag cursor here to close