Prozvao čelnike saveza, ali i kapetana

Zukanović: Oko reprezentacije vlada čudna atmosfera

"U Nogometnom savezu odlučuju osobe koje nikada nisu bile u svijetu nogometa i potpuno su nesposobni. Žao mi je Kodre jer su mu drugi put napravili istu stvar. Tretiran je bez ikakvog poštovanja", tvrdi Zukanović.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2023. u 01:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od onih igrača koji je na svoj koži osjetio kako stvari funkcioniraju u reprezentaciji BiH je Ervin Zukanović. Zukanović je za reprezentaciju BiH odigrao 38 utakmica. Debitirao je protiv Litve u kvalifikacijama za SP 2014. godine. Onda je na neki pomalo čudan način ostao bez nastupa u Brazilu. Pojavio se taj problem s vizom za prijateljsku utakmicu protiv Amerikanaca, Ervin je prozvao čelnike saveza, na kraju nije otišao na Svjetsko prvenstvo.

Posljednja utakmica u reprezentaciji bila je ona protiv Armenije (2:4), kada je izbornik bio Prosinečki. Zukanović je dugo igrao u Italiji, trenutačno je član Asteras Tripolija iz Grčke. Bivši reprezentativac je pričao za kanal Sport Italia i dotakao se situacije u reprezentaciji.

"Oko reprezentacije vlada čudna atmosfera. Biću iskren i direktan. Tamo u Nogometnom savezu odlučuju osobe koje nikada nisu bile u svijetu nogometa i potpuno su nesposobni. Žao mi je Kodre jer su mu drugi put napravili istu stvar. Tretiran je bez ikakvog poštovanja ."

Govorio je i o Edinu Džeki, odnosno njegovoj ulozi u reprezentaciji.

"Edin dobro zna što ja mislim o reprezentaciji i svemu što se tamo dešava. On dobro zna koje su njegove odgovornosti. Mi navijači od njega očekujemo mnogo više, pogotovo o onom što se dešava van terena. Neke su stvari nedopustive", poručio je Zukanović koji je puno više govorio o klubovima za koje je igrao u Italiji. Nije ih malo.
Tu su Chievo, Sampdoria, Roma, Atalanta, Genoa, Roma, Spal.

Kopirati
Drag cursor here to close