Sjeverna Makedonija je na nogama

Milevski: Pobijedili smo na talijanski način

"Pobijedili smo na talijanski način protiv Italije, golom iz samo dva udarca. Jako sam zadovoljan ovom pobjedom, ponosan sam na ove momke. Jako sam sretan zbog Trajkovskog", rekao je nakon utakmice Milevski.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2022. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Sjeverne Makedonije se još uvijek nije plasirala na svjetsko prvenstvo i veliko je pitanje što će biti u duelu protiv Portugala, ali njena pobjeda nad Italijom je itekako odjeknula nogometnim svijetom.

Slavilo se u Skopju, drugim gradovima, navijači su bili na ulicama. Bez obzira kako se priča završila na kraju, ovaj trijumf protiv Italije će biti obilježen kao "povijesni". Blagoja Milevski koji je veći dio svoje trenerske karijere proveo na klupi Vardara potpisuje ovaj rezultat.

Sjeverna Makedonija je već jednom u ovim kvalifikacijama skinula skalp jednoj selekcija kao što je je Njemačka, ali je opet tek u samom finišu dohvatilia drugo mjesto.

"Pobijedili smo na talijanski način protiv Italije, golom iz samo dva udarca. Jako sam zadovoljan ovom pobjedom, ponosan sam na ove momke. Jako sam sretan zbog Trajkovskog. Utakmica je pripremljena na ovaj način, znali smo da je Italija odlična momčad, ali igrali smo kako treba. Znamo svoje snage. Prije utakmice rekao sam dečkima da se zabavljaju i oni su upravo to i učinili. U susretu protiv Portugala ćemo biti jači za za veznjaka Napolija Elifa Elmasa, što nam daje dodatnu snagu" izjavio je nakon utakmice Milevski.

Kopirati
Drag cursor here to close