Europski prvak bi mogao u baraž

Mancini: Komplicirano je, ali imamo dva gola prednosti

"Komplicirano je, ali imamo dva gola prednosti.Moramo ići tamo, pokušati igrati našu igru ​​i pobijediti te se nadati se da će Bugarska dobru utakmicu u Švicarskoj", rekao je Roberto Mancini.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2021. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije samo nekoliko mjeseci, Italija je bila ekstazi. Na jedanaesterce su dobili Engleze, pa su se popeli na krov Europe. Kroz kvalifikacije su uglavnom prolazili bez stresa, međutim, znate kako je s Italijom. Kada je u pitanju reprezentacija. Nekako smo se navikli da tu bude "provlačenja".

Na ovaj ili onaj način.Azzurri su u petak na Olimpicu remizirali 1:1 sa Švicarskom, iako su imali meč loptu da riješe sve dileme u najboljem mogućem trenutku, u devedesetoj minuti, jedanaesterac. Koji nije iskoristio Jorginho.Talijani sad u zadnjem kolu moraju slaviti na gostovanju protiv Sjeverne Irske, ali i paziti na gol-razliku u utrci sa Švicarskom. Talijani su na +11, a Švicarci na +9, s tim da oni doma igraju protiv Bugarske.

"Komplicirano je, ali imamo dva gola prednosti.Moramo ići tamo, pokušati igrati našu igru i pobijediti te se nadati se da će Bugarska dobru utakmicu u Švicarskoj. Mi moramo igrati svoju igru i pobijediti, ali prije toga moramo vratiti energiju, jer utakmica sa Švicarskom bila je jako teška.Žao im je, to je normalno. Posebno kad promašiš jedanaesterac u 90. minuti. Jasno je da im je žao, ali sada se ništa ne može. Dva gola su dva gola; izgledaju kao ništa, ali su dva gola... I tko kaže da Bugarska ne može postići pozitivan rezultat? Sada razmišljamo o pobjedi u Sjevernoj Irskoj," rekao je nakon utakmice Roberto Mancini

Kopirati
Drag cursor here to close