0:3

Inter pregazio 'rossonere'

Vodeći Inter sada ima 53 boda, dok je Milan ostao drugi sa 49.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2021. u 17:00 Bljesak.info / H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Intera u velikom su derbiju 23. kola talijanskog prvenstva svladali grafskog rivala Milan sa 3-0 (1-0) te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na četiri boda, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za drugi pogodak svoje momčadi.

Inter je poveo u samom otvaranju utakmice, u 5. minuti kada je Lautaro Martinez glavom zatresao mrežu Milana nakon odličnog ubačaja Lukakua. Lautaro je povisio na 2-0 u 57. minuti na asistenciju Perišića koji je prošao po lijevoj strani i zatim s gol-aut linije vratio loptu na peterac gdje je natrčao Argentinac i još se jednom upisao u strijelce. Konačnih 3-0 postavio je Lukaku u 66. minuti preciznim prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Perišić je igrao za Inter do 78. minute, dok je Marcelo Brozović proveo na terenu čitav susret za "crno-plave". Ante Rebić je, pak, odigrao čitav susret za Milan kod kojega Mario Mandžukić nije bio u konkurenciji za nastup.

Vodeći Inter sada ima 53 boda, dok je Milan ostao drugi sa 49. Slijede Roma, koja od 20.45 sati igra protiv Beneventa, te Lazio sa po 43 boda, dok je branitelj naslova Juventus peti sa 42 boda i dvije utakmice manje.

Susret je odigran bez gledatelja na tribinama zbog sigurnosnih mjera vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa, no usprkos tim mjerama tisuće navijača oba kluba okupile su se pred stadionom uoči dvoboja kako bi podržale svoje momčadi.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close