"Bila mi je to lekcija"

Eustaquio: "Protiv De Bruynea sam igrao, ali za Modrićem sam trčao"

"Nisam mogao igrati protiv njega, ludo je kako diktira igru, način na koji sve kontrolira. Onda ima ljude iza sebe kao što su Kovačić i Brozović. Bila mi je to lekcija", kazao je Eustaquio.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2023. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S kapetanskom trakom oko ruke Luka Modrić još je jednom hrvatsku nogometnu reprezentaciju odveo do odličja na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Nakon srebrne medalje u Rusiji Vatreni su osvojili broncu i ponovno sve oduševili, prenosi Gol.hr

Stephen Eustaquio, kanadski nogometni reprezentativac koji je zaigrao protiv Vatrenih (1:4) u grupnoj fazi natjecanja, imao je samo riječi hvale za Modrića, ali i hrvatski vezni red.

Pitali su ga kako je bilo igrati protiv Kevina De Bruynea i Modrića, a kanadski nogometaš nedvosmisleno je dao do znanja tko je bolji igrač:

"Protiv De Bruynea sam igrao, ali za Modrićem sam trčao. Nisam mogao igrati protiv njega, ludo je kako diktira igru, način na koji sve kontrolira. Onda ima ljude iza sebe kao što su Kovačić i Brozović. Bila mi je to lekcija", rekao je.

"To mi je više bilo učenje o njima nego što je bilo igranje protiv njih. Ako oni imaju dobar dan, nemoguće ih je kontrolirati", zaključio je.

@carolineszwed “I played against Kevin De Bruyne but I ran after Modric” - Stephen Eustaquio#modric10 #kevindebruyne #lucamodric #eustaquio #croatiatiktok #soccertiktoks #fyp She Knows - J. Cole
Kopirati
Drag cursor here to close