Barbarez na klupi reprezentacije

Meteorolozi su najavili temperaturni šok, ovakav nismo očekivali

Prije koji sat pojavila se informacija, Sergej Barbarez preuzima reprezentaciju BiH? Vijest u koju potpisnik ovog teksta nije povjerovao.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2024. u 17:00 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meteorolozi su najavili temperaturni šok. Već smo počeli mjeriti do 30 stupnjeva, a onda kažu snijeg! Je li to najveći šok? Moguće. Ili ne. Lewis Hamilton prelazi u Ferrari? Vijest koja je mnoge iznenadila.

Definitivno. Nakon toga je "puklo" između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Opet je javnost ostala zatečena. Jeste i to je bilo iznenađenje.

Međutim, daleko najveće se dogodilo danas. Prije koji sat pojavila se informacija, Sergej Barbarez preuzima reprezentaciju BiH? Vijest u koju potpisnik ovog teksta nije povjerovao. Jer znamo koliko je puta Sergej ponovio kako je njegova priča oko reprezentacije završena. I onda najveće iznenađenje u nogometnim krugovima barem na ovim prostorima posljednjih desetak godina.

Savo Milošević je bivši, Sergej Barbarez je novi izbornik reprezentacije. Prema nezvaničnim informacijama.

Nezvanično, Sergej Barbarez bi trebao potpisati ugovor na četiri godine, a njegovi pomoćnici bi trebali biti Vedad Ibišević, Zlatan Bajramović i Mirko Hrgović. Spominju su još neki bivši igrači, ali ostaje da se vidi kako će se stvari razvijati u narednih nekoliko dana. Za sada su tek pojedini mediji dobili potvrdu od samog Sergeja kratku, treba ipak pričekati i zvaničnu potvrdu.

Kopirati
Drag cursor here to close