Smjena na klupi reprezentacije

Milošević više nije izbornik, Barbarez njegov nasljednik?

Čini se da će se dugogodišnja želja navijača reprezentacije BiH napokon ostvariti.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2024. u 14:48 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti suradnju sa Savom Miloševićem, a prvi kandidat za njegovog nasljednika je Sergej Barbarez, potvrđeno je za Klix.ba.

Milošević se nije uspio sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine plasirati na Euro, što mu je bio zacrtani cilj, pa je Savez odlučio ne produžiti suradnju.

Sada je opet u igri više kandidata, a kako piše Klix.ba najozbiljniji kandidat je Sergej Barbarez. Iako bivši kapetan reprezentacije ima vrlo malo trenerskog iskustva godinama je najveća želja svih navijača reprezentacije BiH.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, u igri za Miloševićevog nasljednika je više kandidata, a najozbiljniji je Sergej Barbarez.

Pedesetdvogodišnji Mostarac do sada nije vodio nijedan klub, a već godinama je bio velika želja navijača naše reprezentacije.

Predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković se trenutno nalazi na UEFA-inom sastanku, a završni pregovori s kandidatima za Miloševićevog nasljednika će se obaviti kada se on vrati u Bosnu i Hercegovinu, prenosi Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close