Ego je čudo

Messi priznao: Zasmetale su mi riječi Lewandowskog, zaboljelo me i bio sam ljut

''Zato sam ga ignorirao i stalno išao driblati. Nije to smio reći", objasnio je Messi i dodao da su otad sve raščistili i popravili odnose.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2023. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi je priznao da je bio ljut na Roberta Lewandowskog tijekom utakmice između Argentine i Poljske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.

Upravo je to bio razlog što je tijekom njihovog duela tražio direktan dvoboj sa aktualnim napadačem njegovog bivšeg kluba Barcelone.

Argentina je pobijedila Poljsku u toj utakmici rezultatom 2:0 i plasirala se prvog mjesta grupe C u osminu finala Mundijala kojeg je kasnije i osvojila.

Messi i Lewandowski su imali nekoliko duela na tom susretu. Pamti se Leova reakcija nakon što ga je Poljak zaustavio prekršajem. Lewandowski se odmah ispričao, no Messi mu je odbio dati ruku u znak prihvaćanja isprike.

U razgovoru za ESPN je otkrio što se događalo tog dana. U pozadini svega je Messijeva izjava o Lewandowskom s dodjele Zlatne lopte 2021. godine.

Nagrada nije uručena godinu dana ranije zbog koronavirusa, a dojam je da ju je poljski napadač zaslužio budući da je te godine u 29 utakmica za Bayern postigao 41 gol i asistirao za njih sedam. Godinu kasnije ju je ponovo osvojio Messi koji je u svom govoru rekao da cijeni postignuće Lewandowskog i naglasio da svi smatraju kako ju je za prethodnu godinu zaslužio upravo Poljak.

Ipak, kada se birala nagrada The Best, Messi nije dao svoj glas Poljaku koji mu je to zamjerio rekavši da bi "volio da su Messijeve riječi bile iskrene, a ne šuplje".

Tada su i krenule razmirice tijekom Mundijala u Kataru.

"Zasmetale su mi njegove riječi jer sam iskreno rekao što sam osjećao. Zaboljelo me to i bio sam ljutit. Zato sam ga ignorirao i stalno išao driblati. Nije to smio reći", objasnio je Messi i dodao da su otad sve raščistili i popravili odnose.

Kopirati
Drag cursor here to close