Noć za pamćenje

Messi: Ne mogu se sjetiti da su mi još nekad pljeskali protivnički navijači

"Nisam to nikada doživio u karijeri, ne mogu se sjetiti da mi je nekad prije pljeskala protivnička publika. Hvala navijačima Betisa. Moram priznati da me uvijek dobro dočekaju bez obzira što smo protivnici "
Sport / Nogomet | 18. 03. 2019. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi još je jednom demonstrirao zašto ga mnogi smatraju najvećim svih vremena. U pobjedi Barcelone protiv Betisa 4:1 sjajni je Argentinac zabio hat-trick.

Ovom pobjedom Katalonaci su napravili i veliki korak prema naslovu jer imaju deset bodova prednosti ispred Atletica deset kola prije kraja.

"Nismo mogli loše odigrati nakon poraza Atletica, ovo je važna pobjeda. Iskoristili smo prilike i zasluženo slavili", rekao je Messi kojeg su i navijači Betisa ispratili ovacijama.

"Nisam to nikada doživio u karijeri, ne mogu se sjetiti da mi je nekad prije pljeskala protivnička publika. Hvala navijačima Betisa. Moram priznati da me uvijek dobro dočekaju bez obzira što smo protivnici ", zaključio je Argentinac za Movistar.

Magičnu utakmicu Messija komentirao je trener Barcelone Ernesto Valverde.

"Naši protivnici pate zbog Messija, ali istovremeno oni i uživaju u njemu. On je odigrao nadnaravnu utakmicu protiv Betisa, postigao je tri gola i sudjelovao kod još jednog. To je prepoznala i publika. Uživaju gledajući ga u njegovim najboljim godinama i poštuju ga kao igrača", rekao je Valverde.

Video: Highlights Real Betis vs FC Barcelona (1-4)
Kopirati
Drag cursor here to close