Imaju samo pet pobjeda

Messi ide u Inter Miami, jednu od najlošijih momčadi MLS-a u ovom trenutku

"Što se tiče Barcelone čuo sam da su imali plan smanjiti plaće i prodati neke igrače kako bi me doveli, nisam želio biti odgovoran za takvo nešto", naglasio je Messi.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2023. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronaldo je otišao u Saudijsku Arabiju, Benzema također, Messija su svi već tamo vidjeli, ali je on krenuo u drugom pravcu. Prema Miamiju, MLS-u, momčadi čiji je vlasnik David Beckham.

Dosta dugo se nagađalo o idućoj Messijevoj destinaciji, većina je bila uvjerena u povratak na Nou Camp, ali od čitave priče neće biti ništa. Sada se oglasio i sam Argentinac i otkrio razloge svoje konačne odluke.

"Odlučio sam otići u Miami, još uvijek nije sve gotovo, ostali su još neki detalji, ali to je moja odluka. Ideja je bila ako se ne vratim u Barcu da napustim Europu. Želio sam se maknuti od velikih pozornica i posvetiti se obitelji. Što se tiče Barcelone čuo sam da su imali plan smanjiti plaće i prodati neke igrače kako bi me doveli, nisam želio biti odgovoran za takvo nešto. Nisam želio da netko zbog mene pati". rekao je Messi, pa nastavio:

"Želio sam se vratiti, bio sam uzbuđen, ali nakon što sam proživio to što sam proživio nisam želio prolaziti kroz iste stvari. U vremenu kada sam bio u Barceloni su me optuživali za puno stvari, a ništa od toga nije bilo istina, postao sam umoran od toga i nisam želio da se stvari završe kao i prije dvije godine. Iza mene su teške dvije godine, imao sam sjajno SP u Kataru, ali nakon toga su došli teški trenuci. Želim ponovo uživati u djeci, obitelji i običnom danu, želim imati mir".

Inter Miami je osnovan prije samo pet godina. Pored Beckhama tu su još Jorge i Jose Mas. Argentinac Javier Morales je trener, novi s obzirom na to da je početkom mjeseca naslijedio Phila Nevillea. U momčadi ima veliki broj stranaca, najmanje je Amerikanaca. U ovom trenutku Inter Miami je posljednja momčad Istočne konferencije, s omjerom 5-11.

Kopirati
Drag cursor here to close