Napušta Pariz

VIDEO I Messi se oprostio porazom uz zvižduke

Uoči susreta, dok je službeni spiker čitao domaći sastav, s tribina su krenuli jaki zvižduci nakon što je pročitao igrača s brojem 30 - Lionela Messija. Argentinac je tako u francuskoj prijestolnici dobio prilično ružan oproštaj...
Sport / Nogomet | 04. 06. 2023. u 00:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerojatno nije očekivao da će Pariz napustiti na ovaj način. Međutim, već duže vremena stvari na relaciji PSG - Messi nisu izgledale dobro. Messi je bio više na terena i Pariza nego na terenu, pa su i navijači gubili strpljenje. Odnos navijača i Messija posljednjih mjeseci bio je na posebno niskim granama, s obzirom na to kako je igrač često dobivao zvižduke. Takav scenarij dogodio se i prije posljednjeg susreta protiv Clermonta.

Uoči susreta, dok je službeni spiker čitao domaći sastav, s tribina su krenuli jaki zvižduci nakon što je pročitao igrača s brojem 30 - Lionela Messija. Argentinac je tako u francuskoj prijestolnici dobio prilično ružan oproštaj, a još nije poznato gdje će nastaviti karijeru u idućoj sezoni.

Video: Zvižduci za Messija 

PSG je poveo 2:0 golovima Ramosa i Mbappéa no već do poluvremena Clermont je izjednačio na 2:2 preko Gasteina i Zeffanea, uz promašen penal Kyeija u 37. minuti.

Upravo je Kyei bio precizniji u 63. minuti kada je pogodio za 3:2 i do kraja se više rezultat nije mijenjao.

Završila je tako Messijeva avantura u Parizu, a čini se kako on neće biti jedini koji će napustiti svlačionicu PSG-a. Čelnike tog kluba čeka ozbiljan remont uoči nove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close