Kapetan se oglasio

Messi: Gledali smo kako udaraju ljude

"Povukli smo se u svlačionicu jer smo željeli smiriti situaciju. Nismo puno mogli napraviti. Gledali smo kako udaraju ljude, guraju ih. Moglo je doći do tragedije", pojasnio je Messi.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2023. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je trebao biti glavni na terenu, barem kada je u pitanju Argentina, Leo Messi je dobrim dijelom bio u nekoj sporednoj ulozi. Uglavnom je stajao na terenu, u jednom trenutku je tražio i pomoć fizioterapeuta. Ipak, ono što je najvažnije za njega i selekciju, uspjeli su na vrućem gostovanju savladati najvećeg rivala. Nakon neugodnog domaćeg poraza od Urugvaja.

Međutim, Messi je bio poprilično aktivan kada su se dogodili neredi na tribinama. Kao kapetan je uz ostale suigrače otišao do tog dijela stadiona. Nije dvojio o tome što treba napraviti kako bi utjecao na tijek događanja.

"Teško nam je ovo palo. Vidjeli smo kako tuku ljude palicama. Na tribinama su bile i obitelji igrača. Povukli smo se u svlačionicu jer smo željeli smiriti situaciju. Nismo puno mogli napraviti. Gledali smo kako udaraju ljude, guraju ih. Moglo je doći do tragedije. Igrači su se pitali kako su im obitelji, kako su ljudi na tribinama. Više ste usredotočeni na ljude nego na utakmicu. Ona je pala u drugi plan i u tom trenutku bila je manje bitna", rekao je Messi koji naravno nije krio zadovoljstvo nakon završetka dvoboja.

Video: Neredi na stadionu 

"Ova ekipa nastavlja pisati povijest. Velika pobjeda na Maracani ostat će upamćena po represiji Argentinaca u Brazilu još jednom. Ovo se ne smije tolerirati, potpuno je ludo i mora prestati odmah", napisao je na Instagramu Messi. Koji je bio dosta miran u velikoj gužvi koja se stvorila za razliku od golmana Martineza koji se pokušao obračunati s policajcima.

Kopirati
Drag cursor here to close