Konačno zbogom

Mesi: Ne vjerujem da ću se ikada više vratiti igrati u Europi

''Naravno, nedostajat će mi do kraja života igranje Lige prvaka ili La Lige, jer su to utakmice sa posebnim ukusom'', rekao je Messi.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2023. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agrentinski nogometaš Lionel Messi izjavio je da je sretan što nagradu France footballa "Zlatna lopta" može podijeliti sa narodom Argentine, kao i da ne vjeruje da će se vraćati igrati u Europu.

Messi je osmi put u karijeri osvojio je Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša sezone.

''Proveo sam skoro cijelu karijeru u Barceloni, gdje sam uspio osvojiti sve: mnogo titula prvaka Španjoske i nekoliko Liga prvaka. Ali, to što nisam uspjevao da osvojim ništa sa reprezentacijom mi je bilo kao trn u peti. Ipak, posljednjih godina sam osvojio Copa Americu i Svjetsko prvenstvo. Ova Zlatna lopta je veliko priznanje za mene, ali isto toliko i za cijelu ekipu. Sretan sam što mogu da je podijelim sa narodom Argentine'' istakao je Messi.

Dodaje da je želio da se vrati u Barcelonu, ali da ta opcija nije bila moguća.

''Zato sam odlučio da dođem u Inter Miami. Imao sam mnogo ponuda. Potpuno različitih. Od Barce, drugih europskih klubova, iz Saudijske Arabije. Ali, mi smo odmah izabrali Miami i sretni smo zbog toga, jer se ovde osjećamo jako dobro. Uživamo u svakom danu provedenom sa obitelji'', izjavio je Messi i potvrdio da više neće igrati nogomet u Europi.

''Mislim da je tako. Hvala Bogu, imao sam tu sreću da ostvarim fenomenalnu karijeru, osvojio sam sve o čemu sam sanjao u Europi, gdje sam igrao tako dugo. Napravio sam novi korak dolaskom u SAD, pa ne verujem da ću se ikada više vratiti da igram u Europi. Naravno, nedostajat će mi do kraja života igranje Lige prvaka ili La Lige, jer su to utakmice sa posebnim ukusom. Ali, uživam i ovdje koliko god mogu, tako da ne osjećam frustraciju'', zaključio je Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close