Prva HNL

Menalo dvostruki strijelac u festivalu golova zagrebačkog Dinama

Golijadu je započeo Josip Mišić u 22. minuti, a nastavio Luka Menalo u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Reprezentativac BiH potom je pogodio i za vodstvo Dinama od 5:0.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2021. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Dinama ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni HT Prve lige svladavši na Maksimiru posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac s čak 8-0 (2-0).

Golijadu je započeo Josip Mišić u 22. minuti, a nastavio Luka Menalo u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Raspucali su se Dinamovi igrači u nastavku. Treći je pogodak postigao Luka Ivanušec (51), za 4-0 strijelac je bio Dario Špikić (59), a svojim drugim pogotkom na utakmici Menalo (65) je podigao prednost prvaka na 5-0.

Za 6-0 pogodio je Komnen Andrić (69), a 7-0 postavio je Marko Bulat (85). Za konačnih 8-0 i najuvjerljiviju pobjedu Dinama u ligaškim dvobojima s Hrvatskim dragovoljcem strijelac je u četvrtoj minuti sučevog dodatka bio Marko Tolić. GOLOVI

Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više. Hrvatski dragovoljac je ostao na posljednjem mjestu sa pet bodova.

Osijek i Hajduk su derbiju 11. kola HNL-a u Gradskom vrtu odigrali bez pobjednika, 1-1.

Osječani su uraganski krenuli u utakmicu i poveli su već u devetoj minuti golom Kleinheislera, a Hajduk je izjednačio u 19. minuti preko njegovog sunarodnjaka Lovrencsicsa.

Bila je to utakmica s dva različita poluvremena. Prvo je bilo uzbudljivo i atraktivno, a u drugom je prevladala nervoza. Osijek je u prvih 45 minuta imao više od igre i osim pogotka propustili su igrači Nenada Bjelice još nekoliko izvrsnih prilika.

Na kraju je Osijek s 21 bodom ostao na trećem, a Hajduk s 20 bodova na četvrtom mjestu.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close