"Totalno ludilo"

Menadžer tvrdi da je Sane rasistički vrijeđao Manea!

"Sane je rasistički vrijeđao Manea. Ne mogu ići u detalje, ali sam zato prije rekao da je bilo dosta nezahvalnosti Bayerna. Totalno ludilo. Boja kože Sadia Manea nije zasmetala samo Leroyu Saneu, već i čelnicima Bayerna".
Sport / Nogomet | 06. 08. 2023. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter/Bayern&Germany / Sadio Mane i Leroy Sane

Senegalac Sadio Mane prije nekoliko dana potpisao je za saudijski Al Nassr.

Mane je sve do utakmice u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja i famozne tuče sa Saneom bio dobar za Bavarce, ali su nakon incidenta sa suigračem n stvari krenule nizbrdo.

U opticaju su bile razne priče, da je Mane taj koji je prvi započeo, čak i započeo tuču sa Saneom, a sada Maneov PR Bacary Cisse tvrdi da su Bayern i Sane rasistički vrijeđali njegovog klijenta koji je jedina žrtva.

"Svatko tko ima dovoljno znanja o europskom nogometu zna da je Leroy Sane vrlo arogantna osoba, dok je Sadio Mane prilično miran i prizeman tip. To je pokazao gdje god je igrao, dok je Sane više puta prelazio granicu. Puno pogrešnih stvari o tome što se dogodilo se rečeno. Prljave stvari izašle su iz njemačkih medija, koji su se udružili sa Saneom protiv Manea. Napisali su da je Mane kažnjen s 500 tisuća eura zbog incidenta, što je laž", rekao je Cisse.

Menadžer dodaje kako se njemački reprezentativac ispričao Maneu, ali time stvar očito nije izglađena.

"Leroy Sane se ispričao Maneu nakon incidenta, zašto? Znao je da je on taj koji zaj***, a ne Mane. Čak je govorio drugim igračima da je poslao Maneu poruku i da mu kažu da odgovori. Sadio je na kraju odgovorio i prihvatio ispriku, ali je rekao Saneu da se to više ne smije dogoditi. Sane je rasistički vrijeđao Manea. Ne mogu ići u detalje, ali sam zato prije rekao da je bilo dosta nezahvalnosti Bayerna. Totalno ludilo. Boja kože Sadia Manea nije zasmetala samo Leroyu Saneu, već i čelnicima Bayerna, koji nisu razumjeli zašto su morali platiti toliko novca takvom tipu", zaključio je.

Priča o rasizmu o ovom slučaju, iako se ne može isključiti, zvuči pomalo apsurdno.

Naime, Leroy Sané također je senegalskog porijekla. Souleymane Sané, otac njemačkog reprezentativca, je umirovljeni nogometaš i bivši reprezentativac Senegala. Majka Regina Weber je Njemica i bivša ritmička gimnastičarka.

Kopirati
Drag cursor here to close