Vrhunska partija

Mediji oduševljeni Gvardiolovom izvedbom: "Jako dobar dan u uredu"

Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu na lijevom boku i za nastup, prema Sofascoreu, dobio ocjenu 8.3 i time bio najbolji igrač utakmice.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2024. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol. Kevin de Bruyne iz kornera je ubacio na prvu stativu, a hrvatski branič je ondje dočekao loptu i zakucao je glavom uz prvu stativu za svoj treći pogodak u sezoni.

Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu na lijevom boku i za nastup, prema Sofascoreu, dobio ocjenu 8.3 i time bio najbolji igrač utakmice. U nastavku pogledajte što su o njegovu nastupu pisali engleski mediji.

Foto: SofaScore / Statistika Joška Gvardiola

Goal smatra da je Gvardiol bio "mlitav", 90min i Manchester World ga hvale

Goal mu je dao 6/10. "Zaključio je odličan travanj svojim četvrtim (pogreška Goala, zabio je tri pogotka, op. a.) golom, ali inače je bio prilično mlitav", smatraju.

Portal 90min ocijenio ga je s 8/10 uz opis: "Postigao je prvi pogodak, a na drugom kraju terena zaustavio loptu na liniji i tako spriječio Wooda da izjednači. Jako dobar dan u uredu".

Manchester World uz ocjenu 8/10 piše: "Zabio je ključni pogodak u prvom poluvremenu i imao dvije važne blokade na početku svakog od poluvremena. Bio je dobra napadačka opcija na lijevoj strani".

Video: PREMIER LEAGUE (35. kolo): Nottingham Forest - Manchester City 0:2 / 28.04.2024.

Hvale ga GiveMeSport, Cityxtra i Yardbarker

GiveMeSport mu je također dao 8/10. "Vrhunska utakmica za Hrvata, bilo da govorimo o obrani, gdje je blokirao šuteve, ulazio u duele na tlu i dobivao zračne duele, ili o napadu, u kojem je zabio gol", hvali ga ovaj medij.

Cityxtra, navijački medij koji prati isključivo Manchester City, nastavlja s ocjenama 8/10 za Gvardiola. "Izgleda baš kao Cityjev igrač. Siguran je u posjedu i dodavanjima, kao i u udarcu", navode.

Yardbarker mu je dao 7.5/10. "Snažnim udarcem glavom zabio je Cityjev prvi gol. Još jedan dobar nastup Hrvata", napisali su, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close