Marca proziva

Mbappe naljutio navijače?

Sjajni francuski napadač izvijestio je Parižane kako neće aktivirati klauzulu o produljenju ugovora do ljeta 2025. te bi u tom slučaju sljedeće godine mogao otići kao slobodan igrač.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2023. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li Kylian Mbappé odraditi i posljednju godinu ugovora u Paris Saint-Germainu, pitanje je svih pitanja za navijače kluba s Parka prinčeva.

Sjajni francuski napadač izvijestio je Parižane kako neće aktivirati klauzulu o produljenju ugovora do ljeta 2025. te bi u tom slučaju sljedeće godine mogao otići kao slobodan igrač, prenose Sportske novosti

Nakon toga se u medijima pojavila informacija da su katarski vlasnici PSG-a jako ljuti i da ga žele odmah prodati, a od ranije se zna kako je glavni interesent Real Madrid.

Jasno je da se zbog toga pozorno prati svaki Mbappéov potez, a pogotovo su u fokusu njegove objave na društvenim mrežama.

A na najnovijem Instagram Storyju Mbappé je podijelio raspored utakmica PSG-a u francuskoj Ligue 1 u novoj sezoni, što je otvorilo nova pitanja, osobito u Španjolskoj.

Pritom Mbappé nije ništa komentirao, samo je podijelio objavu, pa je Marca istrčala s naslovom:

"Posljednja poruka Mbappéa ne zadovoljava navijače Real Madrida".

Neki tu Mbappéovu objavu tumače kao znak da želi ostati u Parizu još godinu dana, dok se u Realu nadaju dolasku 'kapitalca' koji bi u napadu naslijedio Karima Benzemu...

Kopirati
Drag cursor here to close