Slatke muke

Mbappe ne želi surađivati s Ancelottijem

Iako se Mbappe najviše povezuje s prelaskom u Real Madrid neće biti iznenađenje ukoliko se na kraju predomisli jer je nekoliko drugih velikana pokazalo interes za njega.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2021. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mbappe s francuskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i već je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži suradnju jer želi napustiti klub i pronaći novi izazov u karijeri.

Francuski napadač je još ljetos tražio od Parižana da ga prodaju jer je Real Madrid bio spreman platiti čak 180 milijuna za njega, ali je na kraju PSG to odbio. PSG je itekako riskirao jer će najvjerojatnije Mbappe besplatno otići iz kluba, ali su poručili kako je bitnije da on ostane sada jer vjeruju da klub može konačno osvojiti Ligu prvaka, piše sportsport.ba.

Iako se Mbappe najviše povezuje s prelaskom u Real Madrid neće biti iznenađenje ukoliko se na kraju predomisli jer je nekoliko drugih velikana pokazalo interes za njega.

Također, francuski mediji su čak objavili kako Mbappe nije previše impresioniran načinom igre Real Madrida pod palicom Carla Ancelottija i kako bi volio da neko drugi bude trener Kraljeva.

Le Parisien je objavio kako je Mbappea posebno impresionirao jedan trener, a to je Jurgen Klopp. On želi u klub koji igra napadački i smatra kako je Liverpool najbliži tome. Mbappeu se sviđa kako Klopp već godinama vodi ekipu Liverpoola i navodno je tražio od Florentina Pereza da pokuša dovesti njemačkog stručnjaka narednog ljeta na klupu Kraljeva.

Ipak, jasno je da to neće biti nimalo lagano jer je Perez zadovoljan rezultatima Ancelottija za kojeg smatra kako je trenutno najbolji izbor za trenera Real Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close