O kakvoj se ozljedi radi?

Mbappé na pregledima, u PSG strahuju

Danas bi trebao biti podvrgnut detaljnim pregledima, kako sada stvari stoje mogao bi propustiti utakmicu Kupa protiv Marseilla koja se igra za šest dana, pa tri dana poslije onu kontra Monaca u domaćem prvenstvu.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Parižani su upalili crveni alarm. Strah je opravdan nakon što je Kylian Mbappé zaradio ozljedu koljena na utakmici protiv Montpelliera. Još uvijek se ne zna u ovom trenutku težina njegove ozljede, ali L‘Equipe piše kako situacija nije dobra. S druge strane trener Galtier tvrdi da ozljeda ne bi trebala biti tako ozbiljna.

"Što se tiče Kyliana, primio je udarac u koljeno, a onda i u mišić. Je li to samo modrica, ili hematom? Još ne znamo. Međutim, jasno je on ne može riskirati jer imamo vrlo gust raspored i važne su utakmice pred nama" rekao je Galtier.

Da stvar bude gora branič Sergio Ramos, još jedan važan igrač Parižana Španjolac ima problema s aduktorom, pa je ranije napustio teren. To su svakako zabrinjavajuće vijesti za navijače ovog kluba kojeg vrlo brzo, 14. veljače očekuje prva utakmica u Ligi prvaka protiv Bayerna.

Bez Mbappéa definitivno PSG nije PSG, pogotovo kada dođe utakmica protiv Bayerna. Ipak, treba pričekati pa vidjeti kakva je situacija u narednih nekoliko dana. Danas bi trebao biti podvrgnut detaljnim pregledima, kako sada stvari stoje mogao bi propustiti utakmicu Kupa protiv Marseilla koja se igra za šest dana, pa tri dana poslije onu kontra Monaca u domaćem prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close