Legenda Bayerna

Matthäus: Sukob pokazuje da ima "života" u svlačionici

"Činjenica je da Bayern nema vrhunsku postavu. Od odlaska Lewandowskog nisu se zamarali pravom "devetkom", naglasio je Lothar.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2023. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lothar Matthäus je legenda Bayerna, ali i njemačkog nogometa, u kojem zanimljivo kao trener nikada nije radio. Vodio je Rapid iz Beča, Partizan, reprezentacije Mađarske i Bugarske, radio je u Izraelu, ali u svojoj zemlji nikada. Već dugo rani analize utakmice, obavlja ulogu stručnog komentatora. Ovih dana također komentira kako nastupe njemačkih klubova na europskoj sceni, tako i situaciju u Bayernu.

"Sukob pokazuje da ima "života" u svlačionici. Naravno, nitko ne želi vidjeti dva igrača u sukobu, tu se vidi nezadovoljstvo. Mané se neprimjereno ponašao, mora snositi kaznu. Trebaju zatvoriti ovo poglavlje i gledati prema budućnosti. Čuo sam da je Sané predvodio kampanju za Manéa, razgovarao s odgovornima u Bayernu da ga ne kazne prestrogo, tako da izgleda da je opet sve u redu. Činjenica je da Bayern nema vrhunsku postavu. Od odlaska Lewandowskog nisu se zamarali pravom "devetkom", naglasio je Lothar.

Kopirati
Drag cursor here to close