Postaje živo na nogometnom tržištu

Mason Mount na Old Traffordu, Blind u Gironi, Zaha se dogovorio s tri kluba!?

Iskusnom napadaču Wilfriedu Zahi istekao je ugovor s Crystal Palaceom, dogovorio s rimskim Lazijem, Fenerbahceom iz Istanbula i Ronaldovim klubom Al-Nassrom!?
Sport / Nogomet | 04. 07. 2023. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prelazak Masona Mounta iz Chelseaja u Manchester United je gotova stvar.

Prema riječima eksperta za transfere Fabrizia Romana, Englez je prošao liječnički pregled kod "Crvenih vragova". Službena objava posla očekuje se uskoro.

Daley Blind iz Bayerna u Gironu

Nakon što se nije uspio afirmirati na Old Traffordu, početkom siječnja 2023. za Bayern München je potpisao Daley Blind (33), a sada Nizozemac već ponovno napušta rekordne prvake Njemačke.

Prema informacijama BILD-a, 101-struki reprezentativac Oranja je pred potpisom za španjolski klub FC Girona.

Liječnički pregled trebao bi biti u četvrtak. Blind će tada potpisati dvogodišnji ugovor.

Wilfried Zaha se dogovrio s tri kluba!?

Kako prenosi "Sky Sports", zvijezda Premier lige Wilfried Zaha (30) postigao je dogovor s čak tri kluba!

Iskusni napadač je u Crystal Palace stigao iz Manchester Uniteda 2015. godine, no nakon osam godina ugovor mu je istekao ovog ljeta. Još uvijek nije bilo produžetka, ali Zaha želi nastaviti igrati. Stoga se, tvrde Englezi, sada dogovorio s rimskim Lazijem, Fenerbahceom iz Istanbula i Ronaldovim klubom Al-Nassrom!?

Naravno, tu je i dalje ponuda Crystala Palacea za Bjelokošćanina, a nudi mu se novi četverogodišnji ugovor, uz tjednu plaću od 230 tisuća eura.

Problem je što londonski klub ne igra nikakvu ulogu u međunarodnim natjecanjima, za razliku od Lazija i Fenera. Što se tiče Al-Nassra, tamo se pak zarađuje kao nigdje na svijetu...

La Gazzetta dello Sport danas piše kako je Zaha praktično već u Laziju.

ManU traži vratara

Manchester United je u potrazi za novim golmanom. Na vrhu liste želja Crvenih vragova je vratar milanskog Intera Andre Onana.

Međutim, kako prenosi "Mirror", ManUnited je odbijen u Interu!

Talijani su navodno odmah odbili ponudu od 40 milijuna eura. Razlog: Ponuda engleskog velikana je znatno ispod željene cijene Milaneza za pouzdanog vratara.

Kopirati
Drag cursor here to close