Atmosfera se promijenila u samo par mjeseci

Maroko slavio, Vaha i dalje na udaru navijača

"Igračima moram čestitati jer su odigrali dobru utakmicu koja je bila jako teška. Južna Afrika nas je iznenadila brzim golom, a moji igrači su odigrali dobro iako su propustili puno prilika", rekao je nakon utakmice Halilhodžić.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2022. u 17:29

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se u Europi igraju utakmice Lige nacija, u Africi u počele kvalifikacije za Afrički kup nacija. Maroko je na domaćem terenu savladai Južnu Afriku, vrlo kvalitetnu reprezentaciju, nakon preokreta 2:1. Gosti su vodili dugo i poveli su rano golom Lyla Fostera iz 8. minute. Sve do 51. minute, gosti su vodili, a onda je gol za 1:1 postigao Youssef En-Nesyri. Na kraju je Ayoub El Kaabi osigurao trijumf Maroka. Iako je Maroko slavio, publika na stadionu u Rabatu je zvižducima dočekala i ispratila izbornika Vahida Halilhodžića kojeg su par mjeseci ranije nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo nosili na ramenima.

Marokanski navijači mu, čini se, ne mogu oprostiti nepopustljiv stav prema nekim zvijezdama reprezentacije poput Hakima Ziyecha, i njegovo izostavljanje iz momčadi.

Nakon susreta Halilhodžić nije želio komentirati reakcije s tribina, već se osvrnuo na samu utakmicu.

"Igračima moram čestitati jer su odigrali dobru utakmicu koja je bila jako teška. Južna Afrika nas je iznenadila brzim golom, a moji igrači su odigrali dobro iako su propustili puno prilika. Sada nam slijedi odmor i priprema za utakmicu protiv Liberije u kojoj također očekujemo pobjedu kojom bi došli na korak od Afričkog kupa nacija", rekao je Halilhodžić čijić će Maroko biti suparnik Hrvatske na otvaranju Mundijala u Kataru.

Kopirati
Drag cursor here to close