Nakon poraza u prvoj utakmici

Marinović: U revanšu ćemo se drugačije postaviti

"U revanšu ćemo se sigurno drugačije postaviti. Austrija je kvalitetna momčad, sigurno nam neće biti lako, ali pred našim navijačima i na našem terenu imamo lijepu priliku da ih iznenadimo", mišljenja je Marinović.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2023. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borac iz Banja Luke ima gol zaostatka pred revanš susret drugog pretkola Konferencijske lige. U Beču je Austrija slavila minimalno golom Harisa Tabakovića u 94. minuti utakmice. Trener Borca Vinko Marinović vjeruje kako njegova momčad u revanšu može anulirati taj zaostatak.

"Znali smo kako Austrija igra i mislim da smo se dobro postavili. U prvom poluvremenu oni su imali pritisak, dvije dobre situacije za gol, a onda se i nama otvorila prilika da dođemo u vodstvo, koju ipak nismo iskoristili. U nastavku su nastavili da vrše pritisak, dok smo mi čekali kontranapade, gdje smo imali jednu sjajnu situaciju da dođemo do gola. I protivnik je isto tako imao svoje prilike ranije. Primili smo gol u posljednjoj minuti i čestitao bih Austriji na pobjedi. Mislim da nemam momcima što prigovoriti. Mogu im samo čestitati na zalaganju i igri koju su prikazali. Očekuje nas druga utakmica, koja će sigurno biti otvorena, a mi ćemo pokušati doći do pobjede i prolaza dalje. U revanšu ćemo se sigurno drugačije postaviti. Austrija je kvalitetna momčad, sigurno nam neće biti lako, ali pred našim navijačima i na našem terenu imamo lijepu priliku da ih iznenadimo", mišljenja je Marinović.

Kopirati
Drag cursor here to close