Borac lovi gol zaostatka

Marinović: Prekidi su naša šansa

"Gledali smo utakmicu Austrije protiv Šturma, koju je ekipa iz Beča izgubila sa 3:0. Imali su igrača manje oko 60 minuta. Primili su dva gola iz prekida, odakle naravno da postoji naša šansa", između ostalog je naglasio Marinović.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2023. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Borca nisu izdržali u prvoj utakmici. Bili su jako blizu "nule", ali je onda pogodio Tabaković u samom finišu. Sada za prolaz dalje moraju savladati Austriju iz Beča dva razlike, što neće biti nimalo lako. Ne i nemoguće. Austrija je za razliku od Borca proteklog vikenda odradila svoje prvenstvene obaveze. Poražena je od Sturma 0:3.

"Odmah po povratku iz Beča smo osjetili sjajnu atmosferu u gradu i vidjeli smo da cijeli grad diše za Borac, što je jako dobro. Bilo je stvarno uživanje raditi kroz ovu sedmicu, u kojoj smo radili dosta dobro na nekim stvarima koje treba da popravimo. Odigrali smo dosta dobru utakmicu u Austriji, gdje je rezultat mogao biti i drugačiji. Imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, a kada igrate u Europi, onda morate znati da su to situacije koje se moraju iskorištavati. Nedostajalo nam je i malo koncentracije. I u pripremi smo znali da je Austrija jedna čvrsta, organizirana ekipa koja igra s dosta intenziteta i presinga.

Mislim da smo tokom meča to dobro odradili, ali moramo znati da oni imaju tu kvalitetu i mogu kazniti svaki trenutak opuštanja, što se i desilo u samom finišu. Gledali smo utakmicu Austrije protiv Šturma, koju je ekipa iz Beča izgubila sa 3:0. Imali su igrača manje oko 60 minuta. Primili su dva gola iz prekida, odakle naravno da postoji naša šansa, ali da bismo došli do nje, moramo se dobro postaviti i dobro izvesti te situacije. Možda bi bilo bolje da je Tabaković otišao prije sedam dana možda bi bio drugačiji rezultat, ali je dobra okolnost za nas što ga neće biti večeras.

Austrija ima dva napadača, ali može tu doći do još nekih stvari o kojima mi razmišljamo u fazi napada. Vidjet ćemo za koga će se odlučiti", istakao je Vinko Marinović trener Borca u najavi revanš susreta. 

Kopirati
Drag cursor here to close