Nevjerojatan preokret

Marinović: Ovakvu utakmicu imao sam ovdje kad sam bio u Zrinjskom

Rijetko viđen preokret napravio je Borac večeras. Banjalučani su gubili s 1:2 do 90. minute, da bi u sudačkoj nadoknadi postigli dva pogotka i došli do 3:2 pobjede.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2023. u 21:16 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg imao je sve u svojim rukama sve do sudačke nadoknade, a onda su svojim pogreškama dopustili gostima i Momčilu Mrkaiću da ih nokautira i odnese tri važna boda u borbi za Europu. 

"Sigurno da je utakmica bila dosta zanimljiva posebno u zadnjim minutama. U samom početku smo loše otvorili utakmicu i primili gol jako rano. Prvih deset-petnaest minuta nije nas ni bilo na terenu. pogotovo našeg plana nije bilo kojeg smo željeli igrati. Kasnije smo uspjeli postići gol i otići sa neriješnim rezultatom na odmor. Imali smo u drugom poluvremenu incijativu neku ili nešto, a onda iz našeg kontranapada desi se gol Širokog. Poslije tog gola sve smo bacili u napad, a na našu sreću je to uspjelo", rekao je nakon utakmice za Arenu Sport TV trener Borca Vinko Marinović. 

"Čestitam igračima na ovakvoj utakmici i sličnu utakmicu sam imao ovdje kada sam bio na klupi Zrinjskog i dobro se sjećam da je ishod maltene bio isti", rekao je Marinović, aludiravši vjerojatno na utakmicu iz 2016. kada je Zrinjski slavio s 4:3. 

Nakon utakmice komentar susreta dao je i trener Širokobriježana, Ivica Barbarić.

"Jedna utakmica jako bitna za obje ekipe i ogroman pritisak zbog značaja utakmice. utakmica je bila dinamična sa dosta ritma. Moramo se sada pomiriti sa rezultatom i čestitati protivniku. Mi se sada pripremamo za iduću utakmicu", rekao je Barbarić.

Kopirati
Drag cursor here to close