Kamp se priprema, prijave traju

Marin Suton i Mateo Ćavar i ove godine organiziraju "Summer Football Camp"

"Cilj kampa je djeci predočiti sastavne dijelove treninga i metode oporavka jednog profesionalnog nogometaša, kroz zanimljive i zabavne sadržaje", naglašava Mateo Ćavar.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2023. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine su probili led. Marin Suton, dugogodišnji igrač malog nogometa, trenutačno član ekipe Mostar SG Staklorad i kineziolog Mateo Ćavar. Obojica su svoje iskustvo rada s djecom manjih uzrasta (trener - nastavnik) odlučili pretvoriti u nešto više. Krenuli su sa organizacijom ljetnog kampa, koji će ove godine doživjeti svoje drugo izdanje. Summer Football Camp je ovaj put planiran u  periodu od 4. do 12. srpnja. Radi se o kampu za dječake od 8 do 16 godina.

Marina smo upitali kako teku organizacijske pripreme?

"Pripreme za kamp teku po planu. Posljednjih mjeseci već smo krenuli u pripremu treninga kako bi ih odradili na najbolji mogući način. Zadovoljni smo i s brojem prijavljene djece, ali moram istaknuti da nam nije cilj brojnost nego kvaliteta kampa", kaže za Bljesak.info Marin Suton.

Koliko je lakše ove godine bilo organizirati kamp s obzirom na iskustvo iz prošle godine?

"Već drugu godinu organiziramo i pokazatelj dobrog rada je to što nam se većina dječaka vraća i ove godine. Treninge ćemo održavati na terenu SC Kantarevac u centru grada i sigurno će i to olakšati sami dolazak na treninge, a imat ćemo odlične uvjete za rad.

Koji je cilj kampa, što se može očekivati kada je u pitanju program?

"Cilj kampa je djeci predočiti sastavne dijelove treninga i metode oporavka jednog profesionalnog nogometaša, kroz zanimljive i zabavne sadržaje. Zbog same modernizacije društva i provođenja vremena pred ekranima djeca imaju nedostatak igre tj, socijalnog razvoja i mislimo da ćemo im pomoći i na tom polju", dodaje Mateo Ćavar.

O tome gdje će momci trenirati, kakav program očekuju, iznenađenja koja su pripremili za njih Suton kaže:

"Trenirat ćemo u jutarnjim i večernjim satima jer znamo kakve su temperature početkom srpnja u Mostaru. Pripremili smo za djecu i voće nakon treninga da se osvježe i još mnogo toga. Djeca će dobiti po dvije majice, doći će nam poznata sportska imena, a educirat ćemo djeci o zdravoj prehrani i na kraju kampa planiramo i zajedničko druženje. Slobodan Jakovljević je već potvrdio svoj dolazak, a ostala imena ćemo otkriti tek na kampu. Prijave za kamp traju do 28. ovog mjeseca, a možete se prijaviti na telefone 063/064-178 odnosno 063/146-023", zaključio je Suton.

Kopirati
Drag cursor here to close