Odlazi s TV ekrana

Marijo Strahonja objavio kraj: Ima novi posao

Strahonja je posljednjih pet i pol godina bio neizostavni dio svih velikih nogometnih projekata na HRT-u, kao i emisija Stadion i Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2023. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudački ekspert Marijo Strahonja napustio je HRT nakon višegodišnje suradnje.

Strahonja je posljednjih pet i pol godina bio neizostavni dio svih velikih nogometnih projekata na HRT-u, kao i emisija Stadion i Lige prvaka.

U vrućoj komentatorskoj stolici zamijenio je legendarnog Matea Beusana, piše HRT

"Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici, vama urednicima koji ste sjajno moderirali ovu i ostale nogometne emisije, izvrsnim sugovornicima, mojim prijateljima te svima koji su radili da bi ova emisija ovako lijepo izgledala. Jednako tako hvala i gledateljima koji su prihvatili moje analize, nekima su se sviđale, nekima malo manje. Međutim, svatko ima pravo na svoje razmišljanje i to je potpuno razumljivo. Svima svako dobro, ugodne trenutke, blagoslovljen Božić te puno uspjeha u novoj godini", rekao je Strahonja.

HRT je izdvojio neke od najgledanijih videa Oka sokolovog:

Samo dan po njegovoj iznenađujućoj objavi kako više neće biti televizijski sudački ekspert procurilo je kako će se preseliti na drugu poziciju.

24sata pišu kako je izvršni odbor HNS-a na sjednici 28. studenog, na prijedlog Komisije nogometnih sudaca, potvrdio listu mentora suđenja četvrte skupine u natjecateljskoj godini 2023./2024., a među 17 je mentora i Marijo Strahonja.

Dakle, sad već bivši sudački analitičar mentorirat će petu skupinu sudaca koji sude u nadležnosti županijskih nogometnih saveza i međužupanijskih liga.

Riječ je o petom rangu sudaca, uglavnom mlađim arbitrima, koji stječu iskustvo na niželigaškim travnjacima i pripremaju se za više razine.

Strahonja se u srijedu uvečer poslije pet i pol godina na TV-u odlučio povući s te pozicije i preseliti na drugu.

Kopirati
Drag cursor here to close