Kud koji...

Marca prati stanje: Na tržištu nogometaša počinje ozbiljnije komašanje

Marca je također zavirila i u Englesku, navodeći kako The Mirror piše koje bi igrače želio trener Spursa Mauricio Pochettino. On je na svoju listu prioriteta upisao imena: Giovani Lo Celso, Maxi Gomez, Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2019. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Cutinho i Neymar skupa u PSG-u?

Španjolski list Marca neprestano prati zbivanja na nogometnom tržištu, ali ne samo ona koja se tiču njihovih klubova, nego i svih najvažnijih transfera u ligama petice. Neki prelasci igrača već su gotova stvar, o drugima se rovovski pregovara, a ima i onih za koje za sada rijetki vjeruju da su mogući.

Prenoseći vijest koju je objavila Cadena Copa, Marca piše kako bi Rodrigo Hernandez Rodri mogao napustiti Atletico Madrid ovoga ljeta, a njega prati Manchester City. Otkupna klauzula za ovog središnjeg veznog igrača iznosi 70 milijuna eura.

Vratar Jasper Cillessen mogao bi se pridružiti Valenciji, ukoliko njezin napadač Rodrigo Moreno bude voljan prijeći u Barcelonu. Dio tog posla mogao bi biti i Denis Suarez, koji nikako da pronađe pravi klub za sebe.

Marca je također zavirila i u Englesku, navodeći kako The Mirror piše koje bi igrače želio trener Spursa Mauricio Pochettino. On je na svoju listu prioriteta upisao imena: Giovani Lo Celso, Maxi Gomez, Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon.

Manchester United će prema informacijama Mirrora potpisati ugovor s Adrienom Rabiotom, kojemu se nudi plaća od 190.000 eura tjedno.

Talijanski prvak Juventus doveo je Strahinju Pavlovića, središnjeg braniča iz beogradskog Partizana. O tome je izvijestio Tuttosport.

Real Madrid bi u narednim danima trebao potpisati ugovore s Edenom Hazardom, Lukom Jovićem i Ferlandom Mendyjem.

Foto: AS TV / Eden Hazard iz Chelseaja u Real?

I dalje je Real zainteresiran za sjajnog napadača Mohameda Salaha, ali je on nakon osvajanja naslova prvaka Europe s Liverpoolom kratko kazao kako sada ne želi govoriti budućnosti. Ugovor s Redsima vrijedi mu do 2023., a njegova godišnja plaća iznosi 11 milijuna eura. Prema Transfermarktu, nejgova je tržišna vrijednost oko 150 milijuna eura.

S druge strane, ako je vjerovati listu Mundo Deportivo, PSG je zainteresiran za trojicu igrača Barcelone, a to su Philippe Coutinho, Ousmane Dembele i Ivan Rakitić.

Geronimo Rulli, vratar Real Sociedada trebao bi zamijeniti Subašića u Monacu. Klub iz Baskiije za njega traži 40 milijuna eura.

Jedno od otkrića La Lige u protekloj sezoni, Samuel Chukwueze iz Villareeala, na meti je europskog prvaka Liverpoola. Njegova otkupna klauzula iznosi 63 milijuna eura.

Jedan od najcjenjenijih napadača današnjice Antoine Griezmann još ne zna gdje će igrati od iduće sezone. On je to kazao novinarima nakon što je igrao za Francusku protiv Bolivije (2:0). U svakom slučaju, klub koji ga želi morat će nakon 1. srpnja Atleticu platiti najmanje 120 milijuna eura.

S druge strane, madridski Real bi trebao dovesti Paula Pogbu iz Manchester Uniteda, a riješiti se Garetha Balea.

Kopirati
Drag cursor here to close