Jedan je Eden

Hazard poručio navijačima Chelseaja: Mislim da je ovo oproštaj

"Ja sam odluku donio i sada čekam dogovor klubova. Mislim da je to doviđenja, ali u nogometu nikad ne znate. San mi je bio igrati u Premier ligi i to sam ostvario u jednom od najvećih klubova, pa je možda vrijeme za nove izazove".
Sport / Nogomet | 30. 05. 2019. u 07:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Eden Hazard s pobjedničkim peharom Lige Europe

Eden Hazard na najbolji se način oprostio od dresa Chelseaja. S dva gola i asistencijom odveo je Plavce do pobjede 4:1 protiv Arsenala i trofeja Europske lige.

"Bilo je dobro. Obje momčadi su u prvom poluvremenu bile malo pod stresom, ali kada je Olivier zabio, bio je to početak sjajne večeri. Kontrolirali smo utakmicu i drago mi je da podigao ovaj trofej s dečkima", rekao je Hazard.

Belgijski reprezentativac ovog bi ljeta trebao Stamford Bridge zamijeniti Santiago Bernabeuom i potpisati za Real u sljedećim danima.

"Odlučit ćemo u sljedećim danima, jedino mi je danas na pameti bilo uzeti ovaj trofej. Ja sam odluku donio i sada čekam dogovor klubova. Mislim da je to doviđenja, ali u nogometu nikad ne znate. San mi je bio igrati u Premier ligi i to sam ostvario u jednom od najvećih klubova, pa je možda vrijeme za nove izazove".

Mediji su prethodnih dana pisali kako je Real spreman platiti za njega 130 milijuna eura te da će Hazard već idućega tjedna biti predstavljen u bijelom Realovom dresu.

Kopirati
Drag cursor here to close