Demantirana Marca

Mandžukić ne ide u Celtu Vigo

"Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna", izjavio je Cvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2020. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je od srpnja bez kluba, neće potpisati za španjolskog prvoligaša Celtu Vigu, rekao je u četvrtak njegov zastupnik Ivan Cvjetković, koji je odbio reći gdje bi 34-godišnji napadač mogao nastaviti karijeru.

"Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna", izjavio je Cvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu.

Mandžukić je od siječnja do srpnja igrao za katarski Al-Duhail za kojeg je upisao sedam nastupa i zabio jedan gol. Od tada je nezaposlen.

U ponedjeljak je španjolska radijska postaja Cadena COPE izvijestila kako se Celta Vigo "raspituje o njegovoj situaciji uoči mogućeg dovođenja".

Regionalna Televisión Galicia je zatim navela kako je "Mandžukić na korak do potpisa" nakon što mu je klub ponudio 5 milijuna eura.Celtin glasnogovornik José Carlos Bastos nije odgovorio na upit. Mandžukić nije bio dostupan za komentar.

Celta zauzima 17. mjesto među 20 klubova prve lige, a u ponedjeljak je smijenila trenera Óscara Garciju koji je tako postao prvi smijenjeni trener u Primeri ove sezone.

Na klupi ga je zamijenio Eduardo Coudet, dosadašnji trener brazilskog Internacionala, a on je već vodio Celtu od 2002. do 2003. godine.

Prošle sezone je polusezonu u Celti odigrao vezni Filip Bradarić, koji je uz Mandžukića s Hrvatskom sudjelovao u osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Celta je ljetos odbila mogućnost otkupa njegovog ugovora od Cagliarija.

Kopirati
Drag cursor here to close