Europska liga

Manchester United iz penala u 94. minuti svladao Kopenhagen za polufinale

Crveni vragovi su tek nakon produžetaka svladali Kopenhagen s 1:0 i prošli u polufinale Europske lige. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Fernandes iz kaznenog udarca.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Inter iz Milana u ponedjeljak postao prvi polufinalist Europske lige, svladavši u Dusseldorfu u utakmici četvrtfinala njemački Bayer Leverkusen s 2:1, plasman u poluzaršnicu ostvario je i Manchester United.

Foto: standard.co.uk / Manchester United i dalje je neuvjerljiv

Crveni vragovi su tek nakon produžetaka pobijedili Kopenhagen s 1:0 i prošli među četiri najbolje ekipe. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je  Fernandes iz kaznenog udarca.

ManU se dugo mučio s hrabrim Dancima, a da je kojim slučajem dalje prošao Kopenhagen, ne bi bilo nimalo nezasluženo. Ipak, nakon 0:0 u regularnome dijelu susreta, pobjednika je odlučila jedna pogreška Danaca u obrani.

Bjelland radi prekršaj na Martialu u kaznenom prostoru, sudac dosuđuje jedanaesterac i nakon provjere VAR-om odluka je potvrđena

Valja istaknuti da je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Greenwood zabio za United, no gol je poništen nakon što je VAR-om utvrđeno da se radilo o zaleđu.

U polufinalu će momčad Olea Gunnara Solskjaera igrati protiv pobjednika susreta Wolverhampton - Sevilla koji se igra ovog utorka u Duisburgu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close