Odlazak

Manchester United spreman isplatiti Maguirea samo da ode iz kluba

Maguireu na Teatru snova ništa nije išlo od ruke. Pravio je komične greške, postao je predmetom ismijavanja širom svijeta, a navijači su mu čak prijetili bombama ako ne napusti klub.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2023. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United spreman je isplatiti 10 milijuna funti svom stoperu Harryju Maguireu kako bi napustio klub ovog ljeta. Maguire nije u planovima Erika ten Haga, klub ga se želi riješiti i spremni su mu platiti da ode, prenosi sportsport.ba.

Harry Maguire je 2019. godine stigao u Manchester United iz Leicestera za rekordnih 80 milijuna funti. Međutim, boravak najskupljeg stopera svijeta na Old Traffordu pretvorio se u pravu noćnu moru iz koje izlaska nije bilo.

Komične greške, prijetnje..

Maguireu na Teatru snova ništa nije išlo od ruke. Pravio je komične greške, postao je predmetom ismijavanja širom svijeta, a navijači su mu čak prijetili bombama ako ne napusti klub.

Ipak, on je usprkos svemu ostao u klubu. Preostale su mu još dvije godine ugovora vrijednog 190.000 funti tjedno, no Manchester United ga se namjerava riješiti već na kraju sezone.

Klub će 30-godišnjem stoperu ponuditi 10 milijuna funti za raskid ugovora. Dobio bi novac i slobodne papire, te mogućnost da potpiše gdje god on to želi.

Čeka se njegov odgovor

Ponuda je na stolu. Čeka se sada Maguireov odgovor, ali problem je što je on ranije isticao kako želi ostati na Old Traffordu i boriti se za svoje mjesto u timu.

Ove sezone 30-godišnjak je počeo samo 16 od 61 utakmice Crvenih đavola. Pao je u drugi plan i Erik ten Hag čak radije koristi i bekove na mjestu stopera i to je jasan znak da Maguire nema što tražiti na Old Traffordu u narednoj sezoni.

Harry Maguire je u dresu Crvenih đavola odigrao ukupno 175 utakmica i ima učinak od sedam postignutih golova, te pet asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close