Ništa od Širokog

Mamiću dosadilo: Živim samo za dokazivanje nevinosti

Tvrdi da nema vremena da se posvećuje bilo čemu, osim svojoj obrani…
Sport / Nogomet | 17. 10. 2018. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić, nakon što su mu u ruke stavili Nogometni klub Široki Brijeg, rekao je kako mu je dosadilo da se njegovo ime dovodi u ''svakakve kontekste, bilo pozitivne ili negativne''.

''Ovo je jedina istina, od mog angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim i za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio'', rekao je za Dnevni avaz Mamić.

Sarajevskim novinama pojasnio je kako je vrhunac njegovog rada i truda to što je hrvatska reprezentacija druga na svijetu te što je Luka Modrić je proglašen najboljim igračem na svijetu.

''Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske plasirala se u Italiju, šta mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome'', rekao je Mamić.

Tvrdi da nema vremena da se posvećuje bilo čemu, osim svojoj obrani i dokazivanju nevinosti po optužnicama iz Hrvatske.

''Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali. Ako se pojavim negdje u nekom klubu, dođem na trening, ne znači da ga odmah i preuzimam'', rekao je Avazu Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close