Navijači ljuti

''Sramotite nas'': Škripari napali vodstvo kluba zbog slike s Mamićem

Navijači Širokog Brijega žestoko napali vodstvo kluba zbog slike s Mamićem
Sport / Nogomet | 14. 10. 2018. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači NK Široki Brijeg na svojoj su Facebook stranici objavili žestoku kritiku čelništvu svog kluba zbog objava na službenoj klupskoj Facebook stranici

NK Široki Brijeg objavio je da ih je na treningu posjetio bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z.M. (59), što najvjernijim navijačima očito nije dobro sjelo, baš kao ni trodnevno gostovanje GNK Dinama iz Zagreba, prenosi Slobodna Dalmacija.

''Sramotite nas spuštanjem glave, dopuštajući u proteklom razdoblju da igrate kako netko drugi želi, kako i u kojem trenutku nekom odgovara. Sramotite nas jer ste u zadnje vrijeme dopustili raznoraznim "mešetarima" da se smucaju oko kluba. Sramotite nas sa katastrofalnom transfer politikom za koju nitko ne odgovara. Sramotite nas jer se ne borite za ideale za koje bi trebali. Sramotite nas ne odlaskom na turnir u Vukovar. A bome sramotite nas i sa objavama na vašim službenim facebook stranicama i slikama koje ne dolikuju NK Širokom Brijeg-u. Široki će uvijek ostati drugačiji od svih, mi hoćemo, pitanje je gdje ste Vi u svemu tome'', pitaju se Škripari.

Kopirati
Drag cursor here to close