Prema Gradskom uredu

Mamić izgubio bitku: Antolić nelegalno smijenjen

Nadležni Gradski ured utvrđuje je da odluka Skupštine Kluba, kojom je većinom od 40 glasova za, uz 17 glasova protiv i 4 suzdržana glasa, razriješen je član Uprave GNK Dinamo Krešimir Antolić, nije donesena u skladu sa Statutom Kluba.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2023. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba utvrdio je da Skupština GNK Dinama održana 12. prosinca nije u skladu sa Statutom kluba donijela odluku o razrješenju Krešimira Antolića s mjesta člana uprave, stoji na web-stranici Dinama.

Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba proveo je nadzor nad prijavom podataka GNK Dinamo, a nastavno na "Prijavu nepravilnosti u slučaju povrede statuta ili drugog općeg akta GNK Dinamo" podnesenu od strane članova Kluba i člana Skupštine Kluba.

Gradski ured je utvrdio članovi Skupštine predloženi iz redova povjerenika, točnije njih osam, nisu na početku sjednice Skupštine 12. prosinca verificirani za članove Skupštine iz redova povjerenika te isti nisu članovi Skupštine i nisu imali pravo glasa na predmetnoj sjednici Skupštine.

Također, izbor dva nova člana Skupštine nije valjan jer nije proveden kandidacijski postupak koji prethodi izboru novih članova Skupštine na formalno dopustiv način sukladno Statutu Kluba.

Stoga, nadležni Gradski ured utvrđuje je da odluka Skupštine Kluba, kojom je većinom od 40 glasova za, uz 17 glasova protiv i 4 suzdržana glasa, razriješen je član Uprave GNK Dinamo Krešimir Antolić, nije donesena u skladu sa Statutom Kluba, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, na spornoj skupštini je određena struja u Dinamu, okupljena oko Zdravka Mamića, izglasala nepovjerenje Krešimiru Antoliću u nastojanju da preuzme vlast u klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close