Drama u Španjolskoj

Majka suspendiranog predsjednika saveza se zatvorila u crkvi

Štrajk u crkvi kapucinske četvrti Motril trajat će "neodređeno vrijeme, danju i noću", sve dok pravda ne bude zadovoljena.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2023. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ángeles Béjar, majka Luisa Rubialesa, privremeno suspendiranog predsjednika Kraljevskog španjolskog nogometnog saveza, zatvorila se u ponedjeljak u crkvu Divina Pastora u Motrilu i proglasila štrajk glađu dok se ne nađe rješenje za, kako navodi, "nehumani i krvavi lov". Smatra da s njenim sinom rade nešto što on ne zaslužuje, izvještava Marca.

Štrajk u crkvi kapucinske četvrti Motril trajat će "neodređeno vrijeme, danju i noću", sve dok pravda ne bude zadovoljena. Podsjetimo, Rubiales je u subotu suspendiran sa svih dužnosti pod okriljem FIFA-e nakon kontroverznog poljupca u usta nogometašice Jenni Hermoso.

Majka Luisa Rubialesa zamolila je Jenni Hermoso da "kaže istinu" i "zadrži verziju pri kojoj je stajala na početku događaja".

Smatra da "nema seksualnog zlostavljanja jer postoji pristanak s obje strane, kao što se vidi na slikama", te se pita "zašto su tako okrutni prema njemu" i što "stoji iza cijele ove priče", jer njen sin "nije u stanju nikome nauditi."

Kao majka, moli sve za razumijevanje jer se ovakva situacija može dogoditi svakome.

Video: Nevjerojatna situacija u Španjolskoj 

 

Kopirati
Drag cursor here to close