Manji problemi u slijetanju

Madrid: Zrakoplov s igračima Borussije naglo prekinuo slijetanje!

Kako izvještava Bildov reporter, putnici su u mislima već bili na tlu, a onda se Eurowingsov avion naglo započeo dizati punom brzinom.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2018. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov Eurowingsa kojima je momčad Borussije iz Dortmunda letjela za Madrid imao je manje poteškoće u slijetanju, što je izazvalo određenu napetost među putnicima.

Kako javlja reporter Bilda, u zrakoplovu su se nalazile i supruge nekih nogometaša s djecom, ali nije došlo do panike, iako je zrakoplov sletio tek u drugom pokušaju.

Kako dalje izvještava Bildov reporter, putnici su u mislima već bili na tlu, a onda se Eurowingsov avion naglo započeo ponovno dizati punom brzinom.

Osim što se na licima nekolicine putnika mogla vidjeti zabrinutost, veće uznemirenosti nije bilo.

"Molimo vas za ispriku, jer smo, kao što se i sami zapazili, morali još jednom uzletjeti prije konačnog slijetanja. Razlog tome je što pista za slijetanje nije bila slobodna. U tom smislu je i bolje što nismo odmah sletjeli", kazao je opušteno kapetan putnicima nakon što su konačno sletjeli u Madrid.

Njegove riječi propratio je smijeh olakšanja nogometaša i ostalih putnika.

Protivnik Borussije u Ligi prvaka je španjolski viceprvak Atlético, a utakmica se na stadionu Wanda Metropolitano igra u utorak u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close