Kylian ćao, dolazi Leao

Madrid: U Realu našli alternativu za Mbappea?

Premda šokirani, u Kraljevskom klubu ne žele gubiti vrijeme na ono na što više ne mogu utjecati i okreću se ljetnom prijelaznom roku. Perez na raspolaganju ima 200 milijuna eura, a jedan je igrač posebno zanimljiv...
Sport / Nogomet | 24. 05. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povijesti Real Madrida bilo je nekoliko komičnih situacija u vezi s dovođenjem pojačanja (primjerice slučaj De Gea, kad je 'pet do ponoć' zatajio fax uređaj!?), ali rijetko im se događalo da ih igrači odbiju, pogotovo na način kako je to uradio proračunati Mbappe.

Kraljevski klub se sjeća i slučaja Francesca Tottija koji je odbio napustiti Romu početkom 2000-ih, u prvom Perezovom predsjedničkom mandatu.

No, otkako je Mbappe obznanio da neće u Real odnosno da ostaje u PSG-u, u španjolskim medijima mogle su se pročitati kojekakve opservacije. Koristile su se svakakve riječi - blamaža, sramota i slično.

Ipak, kako danas piše Marca, premda šokirani, u Kraljevskom klubu ne žele gubiti vrijeme na ono na što više ne mogu utjecati i okreću se ljetnom prijelaznom roku.

Ugledni madridski sportski dnevnik javlja da je Rafael Leao označen kao zamjena za Mbappea. Odličnog portugalskog ofenzivca, koji je ove sezone ugradio 11 golova i 10 asistencija u Milanov Scudetto, Real vidi kao pravu alternativu za Mbappea.

Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura, a ugovor s Rossonerima mu traje do 30. lipnja 2024. Ono što je gotovo sigurno je da Milan neće pustiti Leaa za spomenutih 50 milijuna.

Marca navodi da Real ima na raspolaganju 200 milijuna eura za ljetna pojačanja, podsjećajući da je njemački reprezentativni defenzivac Antonio Rüdiger već potpisao ugovor, bez odštete, jer mu ističe ugovor s Chelseajem.

U relaciju s Kraljevskim klubom mediji dovode i urugvajskog centarfora iz Benfice, Darwina Nuneza. On će na ljeto sigurno otići u neki jači klub, a Real će ga pokušati ugrabiti.

Isto se može reći i kad je u pitanju Aurelien Tchouameni, veznjak Monaca. Ovaj 22-godišnji Francuz broji svoje zadnje dane u Kneževini, jer je po svemu sudeći došlo vrijeme za višu stepenicu u njegovoj karijeri.

S druge strane, Gareth Bale sigurno odlazi iz Reala, Isco po svemu sudeći već pakira kofere, Marcelo ne bi imao ništa protiv bolje minutaže u nekom drugom klubu, a Hazard i Jović, veliki promašaji Reala, također bi mogli otići s Bernabeua.

Kopirati
Drag cursor here to close